IT-udvikling med
fleksibilitet og god økonomi

Med vores Team Extension model sparer I mange penge i forhold til timeafregnet arbejde, projektbudgetter og fastansættelser.

Udvikler I kontinuerligt på jeres webløsning, f.eks. Magento 2, Shopware, WooCommerce eller WordPress giver det rigtig god mening at gøre det på vores Team Extension-model. Ved Team Extension har I en fast ressourcemængde til rådighed hver måned til en fast pris, og I bestemmer selv prioriteterne løbende.

I forhold til andre afregningsformer giver Team Extension jer markant lavere priser og en på forhånd kendt omkostning. Team Extension kan også være et godt alternativ til fastansættelser, både økonomisk og ved headcount-begrænsninger i virksomheden.

Team Extension kan foruden IT-udvikling omfatte projektledelse, konverteringsoptimering, UX, design og test management/quality assurance og giver stor fleksibilitet, fordi I har mulighed for at trække på forskellige kompetencer med én og samme reserverede ressourcemængde.

Team Extension intro

Fordele ved Team Extension

Team Extension-modellen giver fordele i forhold til økonomi, fleksibilitet og kompetencer.

  • Lavere priser: har I et løbende behov for IT-udvikling er Team Extension væsentligt billigere end alternative afregningsformer
  • Andre besparelser: ingen omkostninger til rekruttering, oplæring, hardware, software og øvrige facilitetsomkostninger som f.eks. kontorplads
  • Fleksibilitet: mulighed for at anvende jeres reserverede ressourcepulje til andet end IT-udvikling, f.eks. design, UX eller konverteringsoptimering
  • Kompetence: udover egne specialistkompetencer er vores medarbejdere en del af vores fagfællesskab og kan trække på vores samlede kompetence
  • Projektledelse: kompetent og erfaren IT-projektledelse er næsten altid en del af pakken. Men I er ikke låst til et bestemt, på forhånd aftalt timetal

Projekt-
ledelse

Team Extension inkluderer altid et eller andet omfang af projektledelse. Alle vores udviklere er lokaliseret i vores afdeling i Chiang Mai, Thailand, og projektledelsen omfatter derfor som minimum sikring af, at større opgaver er forstået korrekt og er tilstrækkeligt specificeret. Samt løbende status med jer.

I andre tilfælde kan projektlederrollen være mere omfattende – det aftaler vi sammen ud fra jeres konkrete behov og ønsker. Og der er altid en høj grad af fleksibilitet ift., hvilket mix af projektledelse og udvikling, der er behov for i den enkelte måned.

Projektledelse varetages af en erfaren dansk medarbejder, som arbejder ud fra enten vores kontor i København eller i Chiang Mai.

Team Extension fra 100 timer

Fra 100 timer pr. måned

Vi tilbyder Team Extension på aftaler fra 100 timer/md. og opefter. Og I har mulighed for at prøve både modellen og holdet af i en måned uden yderligere binding eller opsigelsesvarsel.

Team Extension Magento 2 Shopware WooCommerce WordPress

Kompetencer

Vores udviklere arbejder primært med de store open source-platforme, bl.a. Magento 2, Shopware 6, WooCommerce og WordPress. Derudover udvikler vi i en række frameworks, som typisk anvendes til specialiserede løsninger.

Alle vores medarbejdere mestrer en bred palette af generelle web- og databaseteknologier, og derudover har hver enkelt medarbejder naturligvis sin helt egen kompetenceprofil.

Kontakt os meget gerne, hvis I har ønsker om specifikke kompetencer.

Case:

European Sperm Bank

Casesdf:
European Sperm Bank

European Sperm Bank (ESB) hjælper par og enlige kvinder i hele verden med at opnå drømmen om at blive forældre. På basis af vores Team Extension-model samarbejder vi med ESB om konstant videreudvikling af den komplekse e-handelsplatform, der skal sikre gode brugeroplevelser, håndtering af mange specielle processer samt overholdelse af den omfattende lovgivning, der knytter sig til ESB’s forretningsområde.

Med Team Extension-modellen har ESB faste udviklere og en projektleder tilknyttet, som har oparbejdet en stor viden om ESB’s tekniske platforme og processer. Udviklerne fra RADARSOFTHOUSE har ESB som deres primære eller eneste kunde, og det har ikke bare skabt et stærkt teknisk partnerskab, men også et ”Team ESB” med en fælles agenda med stort fokus på effektivt output.

Udviklingen af European Sperm Banks e-handelsplatform er en stor og løbende opgave, og Team Extension er derfor også den rigtige samarbejdsmodel af økonomiske årsager. Grundet omfanget og kontinuiteten i samarbejdet, er vi i stand til at levere både udvikling og projektledelse til ESB til priser, som ligger meget langt fra almindelige timesatser og projektbudgetter. Samtidig med at vi har fuldt fokus på leverance og bruger et minimum af tid på administration af samarbejdet.

Vores samarbejde med RadarSofthouse er effektivt og velfungerende.
Udviklerne indgår som en del af vores team og bidrager med værdifuldt arbejde.
Samtidig har vi en nem og kompetent dialog med RadarSofthouse’ projektleder,
så vi altid har retning og prioriteter på plads.

Jeppe Møller Jensen, Digital Director, European Sperm Bank

Bureausamarbejde

Vi samarbejder med stor fornøjelse med andre bureauer. Vores målsætning er at være en attraktiv samarbejdspartner, der tilbyder kvalitetsløsninger og -services på et konkurrencedygtigt prisniveau.

Hvis I har behov for hjælp til et konkret projekt, eller I kan se perspektiver i et mere strategisk samarbejde, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog.

Non-Danish agency?

Our website is in Danish only. Sorry for that – but head to our “About Us”-page where you’ll find the condensed story in English.

We’re happy to work with agencies outside of Denmark. Our aim is to be a value-adding partner offering high-quality solutions and services at a competitive price-level. Feel welcome to contact us!