Nøgleleverancer

  • Magento 2 webshop
  • B2C og B2B multi-store med mange sprog og valutaer
  • Omfattende selvbetjeningsløsning
  • Integration til centralt API-lag der forbinder til øvrige komponenter
  • Avanceret datavisning
  • Avanceret betalingssystem via Reepay-modul (RS-udviklet)

Projektbeskrivelse

“Vi har en meget specialiseret Magento-shop, som indgår i en kompleks systemarkitektur og har brug for kompetente udviklere og effektiv projektledelse – kan I hjælpe?”

Nogenlunde sådan lød spørgsmålet, som blev indgangen til vores samarbejde med European Sperm Bank (ESB). Vi har siden arbejdet tæt sammen med ESB’s dygtige interne udviklerteam i en organisation, der er vant til at håndtere IT-projekter. Vi bidrager med kommerciel og teknisk kompetence og sikrer, at Magento-delen af ESB´s IT-arkitektur udvikles optimalt, så forretningen automatiseres yderligere og kunderne får en god og problemfri oplevelse på webshoppen.

ESB driver en avanceret og specialudviklet Magento 2 webshop, der er integreret til adskillige andre forretningssystemer i virksomheden. Kompleksitet er kodeordet. Markedet for salg af donorsæd er stærkt juridisk reguleret, og der findes en lang række lovgivningsmæssige forhold, der skal tages hensyn til. Bl.a. derfor er salgsprocesserne langt fra simple. Det gælder alt lige fra markedsføring til hvem, der har rettigheder til at købe fra hvilken donor, i hvilket land køber bor, hos hvilken klinik køber ønskes behandlet og hvornår køber skal behandles. Derfor har det været påkrævet at udvikle mange tilpassede forretningslogikker i Magento, som understøtter salgsindsatsen og forbinder til virksomhedens mange andre systemer, der både leverer data til og modtager data fra webshoppen.

Vores samarbejde med European Sperm Bank er yderst teamorienteret, og alle bidrager med ideer og løsninger, der forbedrer kundeoplevelsen, ESB’s forretningsprocesser og sikrer overholdelse af lovgivning.

Om European Sperm Bank

European Sperm Bank (ESB) er en af de førende sædbanker i Europa, der leverer højkvalitetssæd til par og enlige kvinder i hele verden. ESB har en omfattende donorbase og tilbyder en række forskellige sædtyper og -profiler. Sædbanken har høje standarder for donorvalg og sædkvalitet og fokuserer på at hjælpe kunder med at opnå deres drøm om at blive forældre.

www.europeanspermbank.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.

*Se vores persondatapolitik her