Nøgleleverancer

  • Headless Magento 2 webshop m. integration til centralt API-lag
  • International B2C og B2B multi-store med mange sprog og valutaer
  • Omfattende selvbetjeningsløsning
  • Avanceret datavisning
  • Specialtilpasset betalingssystem via RS-udviklet Billwerk+ modul
  • Nært, løbende samarbejde baseret på Team Extension-model

Projektbeskrivelse

“Vi har en meget specialiseret Magento-shop, som indgår i en kompleks systemarkitektur og har brug for kompetente udviklere og effektiv projektledelse – kan I hjælpe?”

Nogenlunde sådan lød spørgsmålet, som blev indgangen til vores samarbejde med European Sperm Bank (ESB). Vi har siden arbejdet tæt sammen med ESB’s dygtige interne udviklerteam i en organisation, der er vant til at håndtere IT-projekter. Vi bidrager med eCommerce-mæssig og teknisk kompetence og sikrer, at Magento-delen af ESB’s IT-arkitektur udvikles optimalt, så forretningen automatiseres yderligere og kunderne får en god og problemfri oplevelse på webshoppen.

ESB driver en avanceret og stærkt tilpasset international webshop. Webshoppen er baseret på headless Magento 2 og er integreret til en række andre forretningssystemer. Kompleksitet er kodeordet, bl.a. fordi salg af donorsæd er underlagt særlige lovgivningsmæssige forhold, hvoraf nogle er landespecifikke, og fordi køb af produkter og behandlingstilbud involverer valg og afhængigheder af meget specifik karakter. Både salg, markedsføring og behandling af data kræver derfor, at ESB’s e-handelsløsning er i stand til at håndtere en stor mængde nonstandard-flows og -processer.

Vi arbejder sammen med European Sperm Bank på vores Team Extension-model, som sikrer omkostningseffektiv udvikling og en høj grad af team-spirit blandt medarbejderne fra ESB og RADARSOFTHOUSE. Alle bidrager med ideer og løsninger, der forbedrer kundeoplevelsen, ESB’s forretningsprocesser og sikrer overholdelse af lovgivning.

Om European Sperm Bank

European Sperm Bank (ESB) er blandt Europas førende sædbanker med fokus på at hjælpe par og enlige kvinder i hele verden med at opnå drømmen om at blive forældre. ESB har en omfattende donorbase, der via grundig screening sikrer høj kvalitet og en mangfoldighed af donorprofiler.

www.europeanspermbank.com

Vores samarbejde med RadarSofthouse er effektivt og velfungerende.
Udviklerne indgår som en del af vores team og bidrager med værdifuldt arbejde.
Samtidig har vi en nem og kompetent dialog med RadarSofthouse’ projektleder,
så vi altid har retning og prioriteter på plads.
Jeppe Møller Jensen, Digital Director, European Sperm Bank

Team Extension

Team Extension gør løbende udvikling billigere.
Bliv klogere på, hvordan I udvikler mere effektivt.

Team Extension

Team Extension gør løbende udvikling billigere. Bliv klogere på, hvordan I udvikler mere effektivt.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.