WooCommerce

Woocommerce

WooCommerce henvender sig typisk til mindre virksomheder, der ønsker et brugervenligt og relativt simpelt shoppingsystem med et tilsvarende brugervenligt CMS, nemlig WordPress. WooCommerce kan naturligvis anvendes til at sælge ”almindelige” produkter, men er også velegnet til abonnementsprodukter og klubprodukter. Systemet er desuden relativt nemt at specialtilpasse. Eftersom WooCommerce installeres i WordPress, er der gode muligheder for, at du er selvkørende ret hurtigt.

Typisk anbefaler vi WooCommerce, hvis du hurtigt og billigt skal ud på nogle få markeder, har få produkter og produktvarianter, lav til medium antal brugere og ikke kører store synkroniseringer til ERP-systemer som f.eks. Navision. Og ikke mindst, hvis du i forvejen har et website baseret på WordPress.

WordPress er indbegrebet af brugervenlighed men hvad med WooCommerce?

Få webkyndinge tør hævde, at der findes et mere brugervenligt CMS end WordPress. Fra de mindste til de største virksomheder bruger WordPress i dag, fordi det er generationer foran mange andre CMS-systemer mht. brugervenlighed. WooCommerce er i bund og grund en extension til WordPress, så umiddelbart får man som administrator adgang til samme simple interface som WordPress. Og så dog ikke helt. WooCommerce placerer vi i den ”brugervenlige kategori”, men det er ikke helt på omgangshøjde med f.eks. Shopify mht. simpel administration af shoppen. WooCommerce kommer til gengæld med mange flere features ”out-of-the-box” end Shopify samt det bedste CMS (WordPress) til alle ikke-shop-relaterede sider f.eks. ”Om os”, ”Kontakt” osv., så alt i alt er WooCommerce så absolut et af de mest brugervenlige webshop-systemer, der findes.

Moduler, integrationer og specialtilpasninger til WooCommerce

Der findes et hav af udvidelser til WooCommerce, der både billigt og effektivt dækker rigtig mange behov. Ofte findes der adskillige alternativer til samme funktion. Modulerne er billigere end til andre shop-platforme, og der kommer hele tiden nye til, som dækker de seneste trends i markedet. Også ift. integrationer til eksterne systemer er man dækket godt ind med et meget stort antal tilgængelige extensions til bl.a. ERP-systemer, bogføringssystemer, sociale medier, PIM-systemer, dataopsamling osv. Skulle du have ønsker til shoppen, som ikke er dækket i et eksisterende modul, er det relativt nemt at specialkode funktionaliteter, så du får din shop præcis, som du ønsker den. WooCommerce er en af mest populære open-source platforme baseret på PHP og med tusindvis af udviklere og firmaer inkl. RadarSofthouse, der hele tiden forsøger at tilpasse og forbedre oplevelsen.

Pris for en WooCommerce shop

En webshop er som mange andre digitale produkter noget, der først udvikles og derefter driftes (og naturligvis løbende kan forbedres yderligere). Udviklingsmæssigt hører WooCommerce til i den absolut billigste ende selvom alt naturligvis afhænger af, hvor specialtilpasset shoppen skal være versus eksisterende temaer, moduler og standardfunktionaliteter. Men næsten uanset hvor kompliceret det bliver, så er er WooCommerce en af de billigste platforme at udvikle på.

Selve driften af shoppen er også en af de billigste på markedet. Både WooCommerce og WordPress er licensfri, så du har ingen omkostninger til abonnementer eller nye versioner af basisfunktionaliteten. Moduler skal indimellem fornyes, men som allerede nævnt er de ret billige. Derudover anbefaler vi, at du køber en fast opdateringsaftale hos os, som sikrer, at moduler altid er opdaterede og at sikkerhedspatches installeres løbende. Det koster ikke det store og sikrer dit site funktionelt og sikkerhedsmæssigt.