Integreret e-handel og
website med WooCommerce

WooCommerce tilføjer e-handel til WordPress-websites og bygger dermed videre på verdens mest udbredte CMS-platform.

WooCommerce webshop plugin kan være et rigtig godt alternativ til de dedikerede webshopsystemer. Nogle gange er der bare ikke behov for avanceret funktionalitet, og det er vigtigere, at man kan komme nemt i gang uden behov for en ekstra platform eller en stejl indlæringskurve. Der kan WooCommerce være en god løsning, fordi der er tale om et plugin, der er 100% integreret i WordPress.

At WooCommerce er et plugin og ikke en separat platform betyder også, at det langt nemmere at kombinere e-handel med alt mulig anden funktionalitet, I måtte have behov for på jeres website, og at det hele administreres fra en back-end, der ikke udelukkende er bygget til e-handel men er velegnet til at håndtere hele websitet.

WooCommerce
& abonnementer

WooCommerce er velegnet til mere end bare simple produkter og kan være en god løsning for abonnementsforretninger.

Det er ikke kun webshops, der har brug for at kunne modtage betalinger. Har I en betalt medlemssektion eller sælger I andre typer abonnementer, skal I kunne modtage løbende betalinger, og ofte skal abonnenterne have mulighed for at ændre deres abonnement, se betalinger og fakturaer, opdatere kreditkortinformationer osv. Og I skal selv kunne administrere medlemsbasen.

For abonnementsforretninger er WordPress + WooCommerce ofte en god løsning, fordi der findes en række plugins til håndtering af abonnementer, medlemskaber, brugerrettigheder og faste betalinger via f.eks. Billwerk+ Subscription Management og Stripe. Dermed bliver udviklingen af relativt komplekse websites væsentligt billigere end, hvis alt skal skræddersys.

Hvem bør vælge WooCommerce?

WooCommerce webshop plugin er oplagt, hvis man ønsker eller i forvejen har et WordPress-site og har brug for at tilføje en webshop. Det er let at sætte op og let at anvende. Pluginet kan også være et rigtig godt valg ifm. abonnementer og medlemsløsninger. Ikke kun i simple løsninger, men også som et element i mere komplekse websites, hvor WooCommerce kan anvendes sammen med andre moduler eller custom-funktionalitet.

Til webløsninger, hvor hovedformålet er produktsalg og med et stort produktkatalog vil Magento og Shopware give bedre overskuelighed og brugervenlighed, ligesom de også inkluderer mere commerce-specifik funktionalitet, men i mange tilfælde er WooCommerce et godt bud på en platform til den ikke alt for store eller komplekse webshop.

Hvorfor RADARSOFTHOUSE?

Vi er eksperter i e-handelsløsninger og har samtidig udviklet rigtig mange WordPress-sites. Det giver os de bedste forudsætninger for at hjælpe jer til en god WooCommerce webshop. At vi også har en masse teknisk og forretningsmæssig erfaring i bagagen ift. abonnementssalg betyder, at vi kan rådgive jer kompetent hele vejen rundt.

Vores erfaringer med WooCommerce spænder over helt simple webshops til komplekse community-platforme med brugergenereret indhold og omfattende selvbetjening.

Nyt WooCommerce bureau?

I RADARSOFTHOUSE har vi næsten 20 års erfaring med e-handel i små og store virksomheder. Vores kompetencer dækker de fleste aspekter af eCommerce, bl.a. strategi, projektledelse, CRO, UX, design og programmering. Vi har også et højt serviceniveau og fair priser. Men lige så vigtigt er vi engagerede, venlige og ansvarsbevidste mennesker, der tror på varige relationer og gensidig tillid som grundlag for resultater og godt samarbejde.

Har I lyst til en snak om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle jeres e-handel, eller ønsker I en demo af en software-platform, f.eks. WooCommerce webshop, så giv os gerne et kald eller send os en besked.

Magento 2 Shopware og WooCommerce bureau

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.