Gode forbindelser
betyder alt

Systemintegrationer er nøglen til automatisering, effektive processer og værdifulde insights. Kun de mindste webshops kan leve uden.

E-handelsløsninger involverer næsten altid integrationer til eksterne systemer, som for de fleste virksomheder er essentielle ift. produkthåndtering, procesoptimering, økonomistyring og marketing – og i sidste ende for gode kundeoplevelser. Integration til et ERP-system er som regel en central opgave i et webshopprojekt, men platforme, der varetager smallere funktioner, som f.eks. PIM, CRM, tracking af websidetrafik og leads samt email-marketing, er også blandt de oplagte integrationskandidater for en webshop.

Vi tilbyder integrationer til de fleste gængse platforme, enten som custom-integrationer eller via integrationsmoduler til f.eks. Magento, Shopware eller WooCommerce.

ERP, PIM, Warehouse

Integrationen til jeres mest centrale forretningssystemer er mindst lige så vigtig som selve webshoppen.

Jeres produktkatalog og tilhørende data som f.eks. beskrivelser, priser og lagerstatus bør kun editeres ét sted, der oftest vil være et ERP-, PIM- eller warehouse-system – eller en kombination af disse. Herfra fødes webshoppen automatisk med de korrekte data. Ligeledes skal ordredata naturligvis kunne udgå fra webshoppen og tilbage til de relevante systemer til brug for bl.a. fakturering, lagerjustering og eventuel oprettelse af nye kunder. Begge dele er afgørende for effektive processer og sikring af konsistente data.

Microsoft Dynamics NAV/BC/AX, SAP, e-conomic og Plytix er blandt de systemer, vi oftest laver integrationer til, men platforme som Magento og Shopware kan integreres til et utal af systemer, så kontakt os og fortæl os om jeres behov.

Marketing &
tracking

For at kunne måle og optimere jeres marketingindsats har I brug for at tracke trafikmængder, kilder, konvertering og øvrig brugeradfærd. Har I en webshop, har I sikkert også brug for eCommerce-tracking, som giver et mere nuanceret billede af produktsalg og omsætning. Og måske har I brug for et marketing automation-værktøj til f.eks. kampagneeksekvering, email-marketing eller lead-håndtering.

Vi tilbyder integration og opsætning af bl.a. Google Analytics, Matomo, Piwik Pro, HubSpot, Active Campaign og Mailchimp.

Google Analytics kan selvfølgelig opsættes med Google Consent Mode og “reverse proxy”, således at tracking kan foregå på lovlig vis.

Betaling med
Billwerk+

Med en Billwerk+ betalingsgateway bliver jeres webshop klar til at modtage online-betalinger med alle gængse metoder. Og I vælger selv den indløser, I foretrækker. Hvis I har abonnementsprodukter, tilbyder Billwerk+ endvidere en af de bedste platforme, som ikke bare håndterer de løbende betalinger, men også opsætning af produkter, email-flows og meget mere.

Betaling med Billwerk+ kan opsættes på bl.a. Magento, Shopware og WooCommerce. Skal I kun tilbyde almindelige webshopbetalinger (enkelttransaktioner), foregår det ganske simpelt via et integrationsmodul. Har I abonnementsprodukter er der mange muligheder, både mht. opsætning af produkter og faktureringsrutiner og i forhold opsætningen på jeres webshop/website.

Kontakt os gerne vedr. jeres ønsker – som partner og udvikler af Billwerk+ integrationsmoduler til Magento kender vi platformen bedre end de fleste.

Integrationsopgaver er samarbejdsopgaver

Større ERP-integrationer foregår som regel i et samarbejde ml. os som udviklere af jeres e-handelsplatform og jeres ERP-partner. Hvis I har et Microsoft- eller SAP-system, kender vi sikkert jeres partner i forvejen og har samarbejdet med dem før. Under alle omstændigheder kan I regne med, at vi sammen med jeres ERP-partner driver processen og får udviklet den rigtige løsning til jer.

Hvorfor RADARSOFTHOUSE?

RADARSOFTHOUSE har stor erfaring med udvikling af integrationsløsninger til nogle af de i Danmark mest udbredte forretningssystemer som f.eks. MS Dynamics NAV/BC/AX, SAP og e-conomic. Samtidig er vi certificerede udviklere på nogle af de mest velegnede webshopsystemer som Magento og Shopware.

Skal vi samarbejde?

I RADARSOFTHOUSE har vi næsten 20 års erfaring med e-handel i små og store virksomheder og næsten lige så længe som Magento bureau. Vores kompetencer dækker de fleste aspekter af eCommerce, bl.a. strategi, projektledelse, CRO, UX, design og programmering. Vi har også et højt serviceniveau og fair priser. Men lige så vigtigt er vi engagerede, venlige og ansvarsbevidste mennesker, der tror på varige relationer og gensidig tillid som grundlag for resultater og godt samarbejde.

Har I lyst til en snak om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle jeres e-handel, eller ønsker I en demo af en software-platform f.eks. Magento 2 eller Shopware 6, så giv os gerne et kald eller send os en besked.

Magento 2 Shopware og WooCommerce bureau

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.