Shopware er brugervenlighed
fra øverste hylde

Hvad skal der til for at gøre livet lettere for en webshop-administrator? Shopware byder på en indbydende og intuitiv brugergrænseflade, høj grad af kontrol over side-layouts og indhold – samt nem og fleksibel håndtering af shoppens regler og flows.

Med Shopware webshop bliver I i stand til selv at skabe eller ændre side-layouts via det indbyggede CMS. For kampagnesider og landingssider, men også for webshoppens core-sider som forside, kategoriside og produktside. I får også mulighed for at opsætte regler for f.eks. priser, rabatter, fragt, e-mails og meget mere baseret på selvvalgte betingelser. Alt sammen pakket flot og letforståeligt ind.

Nem indholdsstyring og konfigurérbare forretningsregler bidrager også til god driftsøkonomi. Jeres arbejde går hurtigere, og I kan selv klare mere. Og når I har brug for os, vil vi oftere end på andre platforme kunne løse jeres ønsker vha. konfiguration fremfor egentlig udvikling. Endvidere tilbyder Shopware webshop i lighed med andre open source-platforme et stort katalog af extensions fra tredjeparter, som også er med til at gøre udvikling nemmere og holde prisen nede.

Shopware logo

Oplev
Shopware

Book en gratis og uforpligtende online-demo og se selv, hvad det er, der gør en Shopware webshop smartere.

En demo giver det bedste indtryk af, hvorfor Shopware er anderledes at arbejde med end andre webshopplatforme. Har I allerede en webshop, vil I få et godt indtryk af, hvordan Shopware kan gøre mange ting nemmere for jer. Vi viser jer bl.a. content management systemet, Flow Builder og Rule Builder, men selvfølgelig også, hvordan rutineopgaver som f.eks. produktoprettelse og ordrehåndtering foregår.

I er velkomne til at booke en gratis og uforpligtende demo, uanset om I allerede overvejer at skifte til Shopware, eller I bare er nysgerrige på platformen. Har I ønsker om gennemgang af bestemte funktionaliteter eller ønsker I en snak om pris, så send os gerne et par ord på forhånd.

Shopware packages

Vælg mellem tre supporterede Shopware pakker

Shopware webshop tilbyder tre licensbaserede pakker, som alle inkluderer support og løbende opdateringer. Pakkerne hedder RISE, EVOLVE og BEYOND og kommer med features, der er afpasset behovene for forskellige typer webshops. Med RISE får I alle basisfunktionaliteterne, herunder CMS, Flow Builder og Rule Builder, som gør det let at opsætte nye sider og styre webshoppens regler. Med EVOLVE får I bl.a. meget mere BtB-funktionalitet og en endnu bedre support-aftale. BEYOND henvender sig til virksomheder, som har brug for alt, hvad Shopware kan byde på samt support med maksimalt 1 times responstid hele døgnet rundt.

Der kan for alle pakker vælges ml. en SaaS-version (cloud) og en egen-hostet version. I SaaS-løsningen, står Shopware for både hosting og tekniske opdateringer, så I kun skal arbejde med shoppens indhold. Med den egen-hostede version, har I selv fuld kontrol over webshoppen og kan videreudvikle den så meget I ønsker.

Shopware CE

Shopware Community Edition

Shopware Community Edition er licensfri open source og kan downloades og bruges kvit og frit.

Med Shopware CE får I rigtig mange af de features, de betalte pakker tilbyder og brugervenlighed på samme høje niveau. Når CE kombineres med netop de extensions, I har brug for, kan der komme en super lækker og effektiv webshop ud af det – helt uden licensomkostninger.

Shopware tilbyder ikke support på CE, men med os som partner og udvikler er I godt dækket ind.

Unikt design eller
Shopware tema?

Skyd genvej med et designtema eller få jeres eget unikke udtryk.

Der findes mange designtemaer af høj kvalitet til en Shopware webshop. Temaer giver et udgangspunkt for designet og tilpasses jeres brand og indholdsmæssige behov. Derudover kommer temaer ofte med funktionelle elementer. Tema-baserede løsninger kan give god mening, hvis man vil spare tid og penge på designprocessen, og omfanget af tilpasninger af temaet ikke er alt for stort.

Alternativet til temaer er unikt design, hvor vi ud fra jeres ønsker designer og udvikler webshoppen fra et blankt stykke papir. Unikt design giver selvfølgelig den største fleksibilitet og mulighed for at gøre alt, præcis som man ønsker det.

Shopware logo 2

Hvem bør vælge Shopware?

Shopware kommer i tre niveauer samt i den gratis Community Edition og er derfor et godt valg for langt de fleste virksomheder. Afhængigt af behov kan Shopware anvendes stort set uden modifikationer, eller der kan laves funktionalitet, som understøtter jeres specifikke forretningskrav. Uanset hvilken version I vælger, får I med Shopware de grundlæggende elementer, der gør platformen effektiv og indbydende at arbejde med.

Shopware egner sig til både simple og mere komplekse webshops, og til både B2C og B2B. Om Shopware er et bedre valg end Magento afhænger ofte af de specifikke krav og prioriteter. Vi vejleder jer selvfølgelig til valg af den rigtige platform.

Shopware Partner

Hvorfor RADARSOFTHOUSE?

Som Shopware Partner og certificeret bureau har vi de bedste forudsætninger for rådgivning og løsningsudvikling. Og vi giver jer gerne en gratis demo af Shopware.

Vi har et indgående kendskab til platformen og en tæt dialog med Shopwares medarbejdere i Skandinavien. Vi deltager løbende i uddannelse og kurser og alle vores Shopware udviklere er certificerede.

Nyt Shopware bureau?

I RADARSOFTHOUSE har vi næsten 20 års erfaring med e-handel i små og store virksomheder. Vores kompetencer dækker de fleste aspekter af eCommerce, bl.a. strategi, projektledelse, CRO, UX, design og programmering. Vi har også et højt serviceniveau og fair priser. Men lige så vigtigt er vi engagerede, venlige og ansvarsbevidste mennesker, der tror på varige relationer og gensidig tillid som grundlag for resultater og godt samarbejde.

Har I lyst til en snak om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle jeres e-handel og webshop, eller ønsker I en demo af Shopware 6, så giv os gerne et kald eller send os en besked.

Webshop bureau

B2B eCommerce

Digitalt salg og kundebetjening rummer et kæmpe potentiale for de fleste B2B-virksomheder.

Men hvordan skaber man platformen for den gode kundeoplevelse og den effektive salgskanal? Hent vores inspirationsmateriale og bliv klogere på, hvordan I kommer i gang med B2B eCommerce.

B2B E-commerce

Non-Danish
agency?

Our website is in Danish only. Sorry for that – but head to our “About Us”-page where you’ll find the condensed story in English.

We’re part of the Shopware community and happy to work with agencies outside of Denmark. Our aim is to be a value-adding partner offering high-quality solutions and services at a competitive price-level.

Feel welcome to contact us!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.