SHOPWARE 6 WEBSHOPS

SHOPWARE 6 TILBYDER EN UNIK KOMBINATION AF BRUGERVENLIGHED OG MULIGHEDER. INGEN ANDEN PLATFORM GIVER JER BEDRE MULIGHEDER FOR SELV AT ARBEJDE MED SHOPPENS INDHOLD UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED FUNKTIONALITET OG FLEKSIBILITET.

Shopware har vokset sig rigtig stor i mange lande, ikke mindst i hjemmemarkedet Tyskland. Med version 6 har platformen nået et modenhedsniveau, der gør Shopware til et meget stærkt alternativ til f.eks. Magento og Shopify. Shopware er som Magento open source og tilbyder derfor al den fleksibilitet, der kommer med mulighederne for selv at tilpasse webshoppen til egne formål og præferencer. Samtidig er Shopware også rigtig stærk, når det kommer til brugervenlighed og content management. For mange virksomheder vil en Shopware med andre ord være et match, der bringer det bedste fra de to mest oplagte alternativer.

BRUGERVENLIGHED
OG CONTENT-KONTROL

Med Shopware kan I ikke bare styre produkter og ordrer, men også webshoppens øvrige content. Vha. den grafiske CMS-editor og drag-and-drop er der mulighed for at opsætte f.eks. flotte landings- og kampagnesider eller fortælle historien om jer selv på en visuelt overbevisende måde. Platformen har flere funktioner, der muliggør fin integration af produkter og brand-orienteret content.

Shopware kommer desuden som standard med en række funktioner, der gør brugerens oplevelse ekstra lækker, ligesom søgemaskineoptimering også er fint understøttet ud af boksen.

ABONNEMENT ELLER KØB

Shopware er tilgængelig i flere udstyrstrin og med to forskellige betalingsmodeller. Hvis I ønsker en løsning, hvor både mange features og support er inkluderet i pakken, kan I vælge en af de to standardpakker, Professional Edition og Enterprise Edition. Begge fås enten på månedigt abonnement eller med engangsbetaling - I vælger selv.

Endelig findes Community Edition, som kan downloades og bruges kvit og frit. Med Community Edition tilbydes ingen support, og det er typisk en version, der er interessant for virksomheder, som ønsker at udvikle en shop med specialiserede funktioner, og hvor shoppens standardfunktioner er af mindre betydning.

Vi hjælper jer naturligvis med valg af den rigtige pakke ud fra jeres behov og ønsker.

EN EFFEKTIV PLATFORM
MED GOD ØKONOMI

Shopware er en teknisk effektiv platform. Det giver ikke bare en hurtig webshop og god brugeroplevelse men også hurtig fremdrift i projekter. Som Magento er Shopware udviklet til at kunne anvende udvidelsesmoduler, så man slipper for at udvikle alt selv. Der findes flere end 4.000 af disse, heriblandt dem, der typisk er relevante for danske webshops.

Har I travlt, eller ønsker I bare ikke at bruge penge på en fuld designproces, findes der et større antal meget flotte templates til Shopware, så man kan få en professionelt udseende webshop i luften endnu hurtigere. Et Shopware-projekt kan sagtens være stort og komplekst, men alt i alt giver platformen rigtige gode muligheder for at komme hurtigt af sted.

HVEM SKAL VÆLGE

Shopware logo

Shopware er et godt valg til små og mellemstore webshops - og til mange større. Der kan vælges ml. "Professional Edition" og "Enterprise Edition", og pakkerne er målrettet de typiske behov for webshops af forskellige størrelser. For mange virksomheder vil en af disse pakker være et rigtig godt udgangspunkt.

For webshops med høj kompleksitet og mange specielle krav (typisk BtB), er Magento stadig den mest gennemprøvede platform og den, vi normalt anbefaler.

Men er kompleksiteten ikke alt for høj, og vægter I brugervenlighed og gode muligheder for selv at kunne arbejde med content, er Shopware et stærkt bud på jeres kommende webshop-platform.

EN EFFEKTIV PLATFORM
MED GOD ØKONOMI

Shopware er en teknisk effektiv platform. Det giver ikke bare en hurtig webshop og god brugeroplevelse men også hurtig fremdrift i projekter. Som Magento er Shopwareplatformen udviklet til at kunne anvende udvidelsesmoduler, så man slipper for at udvikle alt selv. Der findes flere end 4.000 af disse, heriblandt dem, der typisk er relevante for danske webshops.

Har I travlt, eller ønsker I bare ikke at bruge penge på en fuld designproces, findes der et større antal meget flotte templates, så man kan få en professionelt udseende webshop i luften endnu hurtigere. Et Shopware-projekt kan sagtens være stort og komplekst, men alt i alt giver platformen rigtige gode muligheder for at komme hurtigt af sted.

HVEM SKAL VÆLGE

Shopware er et godt valg til små og mellemstore webshops - og til mange større. Shopware kan vælges som "Professional Edition" eller "Enterprise Edition", og pakkerne er målrettet de typiske behov for webshops af forskellige størrelser. For mange virksomheder vil en af disse pakker være et rigtig godt udgangspunkt.

For webshops med høj kompleksitet og mange specielle krav (typisk BtB), er Magento stadig den mest gennemprøvede platform og den, vi normalt anbefaler.

Men er kompleksiteten ikke alt for høj, og vægter I brugervenlighed og gode muligheder for selv at kunne arbejde med content, så er Shopware et stærkt bud på jeres kommende webshoppen-platform.

VI ER SHOPWARE PARTNER

Shopware Business Partner

Som Shopware Business Partner er vi klar til at hjælpe jer hele vejen fra de indledende spørgsmål
til denlanceringsklare webshop. Og videre derfra, naturligvis.

Som Business Partner er vi klar til at hjælpe jer hele vejen fra de indledende spørgsmål til denlanceringsklare webshop. Og videre derfra, naturligvis.

BOOK EN DEMO

Få en demonstration af
Shopware - online, hos os eller hos jer.

31 22 37 77

    Se vores persondatapolitik her