Eksperter i
e-handel

Vi udvikler e-handelsløsninger for B2C og B2B baseret på de mest anerkendte platforme – og støtter jeres eCommerce-forretning med sparring og projektledelse.

Med næsten 20 års kommerciel og teknisk erfaring indenfor e-handel og et utal af projekter i bagagen hjælper vi vores kunder med udvikling af deres IT-løsninger og eCommerce-forretning.

Vi udvikler bl.a. webshops, selvbetjeningsløsninger og abonnementsplatforme på basis af Magento, Shopware og WooCommerce samt tilhørende integrationer til f.eks. ERP, bogføring, PIM, warehouse og marketing automation.

Udover løsningsudvikling leverer vi konsulentydelser, der gør vejen fra ideer til en bedre eCommerce-forretning lettere. I form af bl.a. strategi-sparring, behovsanalyse, kravspecifikation, platformsvalg og projektledelse.

I gang eller videre med e-handel

Vi hjælper jer med at omsætte ideer til konkrete planer og løsninger. Enten hele vejen rundt eller på delområder. Og uanset om e-handel er nyt for jer, eller I skal videre til næste niveau.

STRATEGI, MÅLSÆTNINGER
& ØKONOMI

PLANLÆGNING, SPECIFIKATION
& PLATFORMSVALG

UX & DESIGN

WEBSHOP-UDVIKLING

ERP-INTEGRATION

KONVERTERINGSOPTIMERING
& TRACKING

Ledelse & ejerskab

RADARSOFTHOUSE blev stiftet i 2013 og ejes af partnerne Jesper Brøndum Pedersen, Michael Skaanning og Kåre M. Rasmussen. Udover den lange række projekter RADARSOFTHOUSE gennem årene har været involveret i, bygger vores ydelser på masser af praktisk og ledelsesmæssig eCommerce-erfaring fra virksomheder som bl.a. Telia, Basisbank, Eovendo/JYSK, Rovsing Dynamics og TrendAd Marketing.

Visionen bag RADARSOFTHOUSE har fra starten været at etablere et bureau med fokus på eCommerce og data, som spænder over såvel den forretningsmæssige som den tekniske side. Målet er at levere både service og løsninger af høj kvalitet i kombination med et attraktivt prisniveau.

RADARSOFTHOUSE består i dag af RADARSOFTHOUSE DANMARK APS samt RADARSOFTHOUSE CO. LTD. og beskæftiger pt. 19 medarbejdere.

Vores løfte

Vores samarbejde skal være effektivt,
resultatorienteret og fair.

Når I samarbejder med os, skal I opleve en effektiv proces og resultater, der flytter jeres forretning. Foruden kommercielle og tekniske kompetencer bringer vi solid projektledelse og en positiv, pragmatisk indstilling til bordet. Tillid og gensidig fairness er kerneværdier for os, og det ønsker vi, at alle vores relationer bærer præg af.

Fuldtidsudviklere

Bureausamarbejde

Vi samarbejder med stor fornøjelse med andre bureauer. Vores målsætning er at være en attraktiv samarbejdspartner, der tilbyder kvalitetsløsninger og -services på et konkurrencedygtigt prisniveau.

Hvis I har behov for hjælp til et konkret projekt, eller I kan se perspektiver i et løbende samarbejde, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog.

Partnerskaber

Vi er tæt på vores partnere, og vi dygtiggør os løbende i deres teknologier. Om det er Magento-certificering, vores partnerskab med Shopware eller vores udvikling af integrationsmoduler til Billwerk+, så er målet i sidste ende at levere bedre løsninger til vores kunder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.