Maksimal fleksibilitet
med Magento webshop

Magento 2 webshop er licensfri open source og det sikre valg, hvis I ønsker at holde alle muligheder åbne og have adgang til et enormt katalog af extensions.

Ingen anden open source-platform kommer med så meget inkluderet funktionalitet som Magento 2. Og da man samtidig får adgang til ca. 10.000 extensions fra tredjeparter, er Magento gearet til alt fra simple webshops til de mest avancerede B2B-løsninger. Med en Magento 2 shop baseret på Hyvä får I tilmed en meget hurtig webshop, som sikrer gode kundeoplevelser og et stærkt SEO-fundament.

Pga. Magentos fleksibilitet og skalérbarhed er platformen ikke bare velegnet til almindelige webshops, men også til f.eks. kundeklubber, B2B selvbetjening, forhandlerportaler og lignende. Kontakt os og hør mere om mulighederne med Magento webshops.

Magento logo

Magento integrationer

ERP, PIM eller Warehouse? Magento er en ideel integrationspartner, der spiller godt sammen med langt de fleste systemer.

De fleste virksomheder har brug for integrationer ml. webshop og f.eks. ERP, warehouse, bogføring, PIM eller marketing automation. Konsistente og korrekte data er afgørende for både processer og gode kundeoplevelser, og oprettelse og editering bør derfor kun foregå ét sted.

Magento er formentlig den mest alsidige webshopplatform ift. integrationer til eksterne systemer. I mange tilfælde har leverandørerne af økonomi-, produkt- og marketingplatforme selv sørget for at udvikle et integrationsmodul til Magento, i andre tilfælde er det gjort af tredjeparter. Ved ERP-systemer som f.eks. MS Dynamics NAV/BC/AX, SAP og Odoo, vil der som regel være tale om custom-integrationer, der er tilpasset netop jeres ERP-opsætning og datasæt.

Når vi udvikler en Magento-løsning for jer, står vi selvfølgelig også for integrationerne, oftest i samarbejde med jeres ERP-partner.

Hvem bør vælge en Magentoshop?

Hvem bør vælge Magento?

Magento 2 er en gennemprøvet og feature-rig platform, der egner sig til stort set alle webshops. Fordi den er licensfri er de løbende omkostninger begrænset til versionsopdateringer og hosting samt eventuel videreudvikling. Muligheden for frit at modificere koden og det meget store extension-katalog gør, at vi altid anbefaler Magento til de mest komplekse webshops. Platformen egner sig dog også fint til mindre komplekse webshops.

Magentos brugervenlighed og muligheder for selv at tilpasse sider og indhold er i de seneste versioner blevet markant forbedret. Og når løsningen baseres på Hyvä front-end, opnår man tillige en meget hurtig og effektiv webshop.

Magento Certified Developer

Et Magento bureau

Vi er et af de mest erfarne Magento-bureauer i Danmark.  Mange af vores programmører arbejder udelukkende med Magentoudvikling og har udviklet meget komplekse løsninger og ERP-integrationer. Vi leverer løsninger til både små og store virksomheder indenfor B2C og B2B.

Vi er desuden partner med nogle af de bedste leverandører af tredjeparts-software til Magento som f.eks. CLERK.IO, Amasty og Billwerk+.

Magento 2
med Hyvä

Giv Magento 2 et enormt boost med Hyvä!

Hyvä giver Magento 2 en helt ny front-end, som byder på markant bedre performance. Resultatet er en meget mere køreglad og toptunet udgave af Magento 2 – til gavn for jeres brugere, jeres SEO-rankings og jeres konverteringsrate.

Men Hyvä er ikke bare performance udadtil. Temaet sikrer også effektiv udvikling, som bidrager til at holde omkostningerne nede, når ny funktionalitet skal tilføjes. Alt i alt anbefaler vi derfor varmt Hyvä som grundlag for nye Magento 2 webshops og i nogle tilfælde også som optimering af eksisterende shops.

B2B eCommerce

Digitalt salg og kundebetjening rummer et kæmpe potentiale for de fleste B2B-virksomheder.

Men hvordan skaber man platformen for den gode kundeoplevelse og den effektive salgskanal? Hent vores inspirationsmateriale og bliv klogere på, hvordan I kommer i gang med B2B eCommerce.

B2B E-commerce

Nyt Magento bureau?

I RADARSOFTHOUSE har vi næsten 20 års erfaring med e-handel i små og store virksomheder og næsten lige så længe som Magento bureau. Vores kompetencer dækker de fleste aspekter af eCommerce, bl.a. strategi, projektledelse, CRO, UX, design og programmering. Vi har også et højt serviceniveau og fair priser. Men lige så vigtigt er vi engagerede, venlige og ansvarsbevidste mennesker, der tror på varige relationer og gensidig tillid som grundlag for resultater og godt samarbejde.

Har I lyst til en snak om, hvordan vi kan samarbejde om at udvikle jeres e-handel, eller ønsker I en demo af en software-platform f.eks. Magento 2, så giv os gerne et kald eller send os en besked.

Magento bureau

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.

  Magento er verdens største e-commerce platform

  Magento er verdens største webshopplatform med en global markedsandel på 25% og et utal af store brands på kundelisten. Og med god grund. Ingen anden e-handelsplatform tilbyder samme attraktive kombination af funktionalitet, fleksibilitet og lave driftsomkostninger.

  Magento er velegnet til små som store virksomheder pga. sin skalérbarhed og mange opsætningsmuligheder. Det er en webshop, der kan vokse med jeres virksomhed og løbende tilpasses og udvides, f.eks. når I får behov for ny funktionalitet eller får flere kunder og produkter.

  Hvad enten jeres løsning er rettet mod detailkunder, erhvervskunder eller forhandlere, får I med Magento adgang til omfangsrig og gennemprøvet shop-og portalfunktionalitet og et meget stort katalog af plugins (tilføjelsesmoduler), der muliggør nem udvidelse og individuel tilpasning af systemet.

  Unik fleksibilitet og funktionalitet

  Magento er en open source-baseret platform, der fra bunden er udviklet med modularitet for øje. Platformen bygger på en filosofi om at udvikle en stærk webshopkerne med en arkitektur som tillader enhver med de rette kompetencer at udvikle ”plugins”, der udvider systemets funktionalitet. Denne kombination af velvalgt og kapabel basisfunktionalitet og det enorme udvalg af plugins er måske den væsentligste årsag til Magentos popularitet.

  En webshop skal naturligvis kunne håndtere produkter, priser, ordrer, kunder og betalinger – samt en række andre basale ting. Magento tilbyder et nemt arbejdsflow for disse ting, og er opbygget så også webshops med tusindvis af produkter og ordrer forbliver overskuelige. Har I behov for at køre jeres webshop på flere domæner, sprog eller med forskellige valutaer – eller sågar køre to udadtil helt forskellige webshops – vil I blive positivt overraskede over Magentos fleksibilitet, der skyldes
  at skalérbarhed og håndtering af multiple shop-varianter er en del af den grundlæggende arkitektur.

  Oven på basisfunktionaliteten kommer muligheden for at tilføje ekstra funktionalitet i form af plugins. I øjeblikket findes mere end 9.000 forskellige plugins, som tilfører funktionalitet af vidt forskellig karakter – marketingfunktionalitet, tracking og rapportering, betalings- og forsendelsesmetoder samt integrationer til andre systemer er blot nogle få eksempler. Plugins kan tilføjes, når shoppen oprettes for at skabe præcis den shop I ønsker eller hen ad vejen, når behovene opstår.

  Hvad er Magento 2´s pris?

  Når der skal vælges webshopplatform står man typisk med valget ml. på den ene side gratis eller billige systemer, som til gengæld har begrænset funktionalitet og dårlig skalérbarhed, og på den anden side de store, professionelle løsninger, som kan alle de rigtige ting – men til gengæld er dyre, både i form af licensomkostninger og ifm. videreudvikling.

  En Magento 2 webshop tilbyder det bedste fra begge verdener og lidt til. Magento har, eller kan tilføres, al den funktionalitet man kan drømme om, og er på den måde ikke blot sammenlignelig med de bedste platforme men måske den bedste e-commerce platform.

  Da der er tale om en open source-platform er der ingen løbende abonnements- eller licensomkostninger. Dermed adskiller Magento sig markant fra øvrige professionelle e-handelssystemer.

  I en dynamisk webshop udgør udviklingsomkostninger typisk en anseelig andel af det samlede budget. Her giver Magentos plugin-arkitektur og det store udvikler-community væsentlige økonomiske fordele. Når der opstår et nyt ønske til jeres webshop, vil det meget ofte kunne løses vha. et allerede færdigudviklet plugin, der typisk kan erhverves for langt mindre end det vil koste at udvikle det selv. Det er ikke bare billigere, men også hurtigere.

  Hvad er prisen så for en Magento webshop? I skal betale for oprettelse og design af shoppen samt for løbende udvikling, hvis I ønsker at ændre eller tilføje noget. Desuden skal I påregne omkostninger til hosting, og det er også anbefalelsesværdigt at lade et professionel Magento bureau som os bruge nogle timer om måneden på at sikre, at systemet er opdateret af en magentoudvikler. Men alt i alt er Magento en økonomisk yderst tilgængelig webshop-løsning, der ikke matches af nogen anden platform fsva. forholdet ml. pris, funktionalitet og fleksibilitet.

  Standardfunktioner i Magento 2

  Magento 2 Open Source kommer med en lang række standardfunktioner, som kan være fuldt ud tilstrækkelige for mange Magentoshop-ejere.

  Har du f.eks. kunder flere steder i verden, kan Magento 2 nemt sprogversioneres, og du kan bestemme, hvorvidt der skal gælde særlige regler for hver version, f.eks. mht. momsregler, priser, produkter osv.

  Dine produkter oprettes, ændres og slettes i produktadministration, hvor du kan have mange tusinde produkter og varianter uden det sløver din webshop ned. Du kan tilføje titler, meta-beskrivelse i en SEO-venlig administration, og der er fuldt styr på korrekt Google-indeksering med redirects og canonical tags, så du får de bedste placeringer i søgemaskinen.

  Dine ordrer administreres i en simpel oversigt, hvor du hele tiden har fuld status og historik på ordren, så du ved, hvor langt den er kommet i forløbet og kan melde status tilbage til andre i din virksomhed, eksterne partnere eller kunder.

  Kunderne har også et medlemsområde (login), hvor de kan se ordrers status, tidligere ordrer, email-abonnementer og kan ændre deres profiloplysninger.

  Der findes en stribe af marketingfunktioner i Magento 2, f.eks. relaterede produkter (”Andre har også købt”) samt opsalgs- og krydssalgsmuligheder. Du kan også integrere til eksterne mersalgsmoduler som f.eks. clerk.io, Addwish eller Raptor. Der er et rigt udvalg af kampagnemuligheder med specialpriser, mængderabatter, rabatkoder og meget mere. Du kan også udvide med salg af gavekort og mange andre marketingfunktioner.

  Magento 2 udvikling og tilpasning

  RadarSofthouse tilbyder unikt design til din Magento webshop, dog kan du også få en temabaseret webshop, hvor vi tilpasser et eksisterende design. Det er dit valg, hvorvidt du foretrækker dit eget unikke look eller hellere vil spare lidt penge ved at anvende et eksisterende design.

  Magento har som nævnt ovenfor en lang række standardfunktioner, men udover disse findes der mere end 10.000 plugins, der gør tilpasningsmulighederne næsten uendelige.

  Samtidig er en Magento webshop godt forberedt til det danske marked og understøtter betaling med alle normale kreditkort og mobilepay via integration til populære betalingsgateways, såsom Reepay, Bambora, Quickpay, Altapay og Paypal.

  Sælger du varer til både danske og udenlandske kunder, så er alle momsregler dækket ind og forskellige leveringsmetoder kan anvendes såsom GLS eller Post Danmark.

  Check-out kan håndteres via Magentos standardproces eller via f.eks. Onestepcheckout.coms modul, som sikrer høj konverteringsrate.

  Magento understøtter også opsætning af moduler såsom Mailchimp , der gør design og udsendelse af nyhedsbreve enkelt.

  Skulle det alligevel ske, at Magentos pluginkatalog ikke kan dække alle jeres behov, udvikler vi selv en løsning, så ønskerne kan realiseres alligevel. Magento er fantastisk fleksibel, og der er stort aldrig noget, der er umuligt.