MAGENTO 2 WEBSHOPS

Magento er verdens største webshopplatform med 25% global markedsandel og et utal af løsninger for store brands på kundelisten

Og med god grund. Ingen anden e-handelsplatform tilbyder samme attraktive kombination af funktionalitet, fleksibilitet og lave driftsomkostninger.

Magento er velegnet til små som store virksomheder pga. sin skalérbarhed og mange opsætningsmuligheder. Det er en webshop, der kan vokse med jeres virksomhed og løbende tilpasses og udvides, f.eks. når I får behov for ny funktionalitet eller får flere kunder og produkter.

Hvad enten jeres løsning er rettet mod detailkunder, erhvervskunder eller forhandlere får I med Magento adgang til omfangsrig og gennemprøvet shop-og portalfunktionalitet. Men Magento udmærker sig ikke mindst ved det store katalog af plugins (tilføjelsesmoduler), der muliggør nem udvidelse og individuel tilpasning af systemet.

Unik fleksibilitet og funktionalitet

Magento er en open source-baseret platform, der fra bunden er udviklet med modularitet for øje. Platformen bygger på en filosofi om at udvikle en stærk webshopkerne med en arkitektur som tillader enhver med de rette kompetencer at udvikle ”plugins”, der udvider systemets funktionalitet. Denne kombination af velvalgt og kapabel basisfunktionalitet og det enorme udvalg af plugins er måske den væsentligste årsag til Magentos popularitet.

En webshop skal naturligvis kunne håndtere produkter, priser, ordrer, kunder og betalinger – samt en række andre basale ting. Magento tilbyder et nemt arbejdsflow for disse ting, og er opbygget så også webshops med tusindvis af produkter og ordrer forbliver overskuelige. Har I behov for at køre jeres webshop på flere domæner, sprog eller med forskellige valutaer – eller sågar køre to udadtil helt forskellige webshops – vil I blive positivt overraskede over Magentos fleksibilitet, der skyldes at skalérbarhed og håndtering af multiple shop-varianter er en del af den grundlæggende arkitektur.

Oven på basisfunktionaliteten kommer muligheden for at tilføje ekstra funktionalitet i form af plugins. I øjeblikket findes mere end 9.000 forskellige plugins, som tilfører funktionalitet af vidt forskellig karakter – marketingfunktionalitet, tracking og rapportering, betalings- og forsendelsesmetoder samt integrationer til andre systemer er blot nogle få eksempler. Plugins kan tilføjes, når shoppen oprettes for at skabe præcis den shop I ønsker eller hen ad vejen, når behovene opstår.

Hvorfor vælge Magento?

   Licensfri open source-platform
  Unik skalérbarhed og fleksibilitet
   Nærmest uendelige udvidelsesmuligheder
   Meget velegnet til ERP-integrationer
Licensfri open source-platform
Unik skalérbarhed og fleksibilitet
Nærmest uendelige udvidelsesmuligheder
Meget velegnet til ERP-integrationer

Lav cost-of-ownership

Når der skal vælges webshopplatform står man typisk med valget ml. på den ene side gratis eller billige systemer, som til gengæld har begrænset funktionalitet og dårlig skalérbarhed, og på den anden side de store, professionelle løsninger, som kan alle de rigtige ting – men til gengæld er dyre, både i form af licensomkostninger og ifm. videreudvikling.

Magento tilbyder det bedste fra begge verdener og lidt til. Magento har, eller kan tilføres, al den funktionalitet man kan drømme om, og er på den måde sammenlignelig med de bedste platforme.

Men fordi der er tale om en open source-platform er der ingen løbende abonnements- eller licensomkostninger. Dermed adskiller Magento sig markant fra øvrige professionelle e-handelssystemer.

I en dynamisk webshop udgør udviklingsomkostninger typisk en anseelig andel af det samlede budget. Her giver Magentos plugin-arkitektur og det store udvikler-community væsentlige økonomiske fordele. Når der opstår et nyt ønske til jeres webshop, vil det meget ofte kunne løses vha. et allerede færdigudviklet plugin, der typisk kan erhverves for langt mindre end det vil koste at udvikle det selv. Det er ikke bare billigere, men også hurtigere.

Er det så gratis at have en Magentoshop? Nej, det er det ikke. I skal stadig betale for oprettelse og design af shoppen samt for løbende udvikling, hvis I ønsker at ændre eller tilføje noget. Desuden skal I påregne omkostninger til hosting, og det er også anbefalelsesværdigt at lade en professionel partner bruge nogle timer om måneden på at sikre, at systemet er opdateret og kører som det skal. Men alt i alt er Magento en økonomisk yderst tilgængelig webshop-løsning, der ikke matches af nogen anden platform fsva. forholdet ml. pris, funktionalitet og fleksibilitet.

Hvad koster en Magentoshop?

En Magentoshop baseret på et tema koster fra ca. 35.000 kr. At shoppen er baseret på et tema vil sige, at design, layout og visse funktionalitetselementer er købt af tredjepart for et beskedent beløb. Der findes en række sider på nettet, der tilbyde temaer til Magento og mange er både flotte og velfungerende. Dog skal du være klar til acceptere at andre webshops benytter samme tema, da udbyderen af temaet kun kan sælge det billigt, fordi der er mange købere. Når vi opsætter din webshop med udgangspunkt i et tema, har vi mulighed for at lave visse afvigelser fra dets udseende og funktionalitet. Dog skal der ikke så mange afvigelser til før det bedre kan betale sig at lave shoppen uden brug af tema.

Unikke Magentoshops er lavet fra bunden efter dine specifikationer – eller dem vi i fællesskab er kommet frem til. Vi gennemfører en designproces, hvor vi laver udkast som du kommenterer på – hvorefter vi laver tilretninger. Der er fuld frihed mht. ønsket funktionalitet. Unikke Magentoshops koster fra ca. 55.000 kr.

Større Magento 2 webshops med speciel funktionalitet eller andre særlige krav, f.eks. ERP-integration, kan være betydeligt dyrere. Vi laver altid en tilbundsgående analyse af shoppens komponenter inden tilbudsgivning, således at vi har en realistisk idé om opgavens omfang. Forarbejdet sikrer også, at der er enighed om, hvad der leveres forud for opgavens opstart.

Standardfunktioner i Magento 2

Magento 2 Community webshopløsningen kommer med en lang række standardfunktioner, som kan være fuldt ud tilstrækkelige for mange webshopejere.

Har du f.eks. kunder flere steder i verden, kan Magento 2 nemt sprogversioneres, og du kan bestemme, hvorvidt der skal gælde særlige regler for hver version, f.eks. mht. momsregler, priser, produkter osv.

Dine produkter oprettes, ændres og slettes i produktadministration, hvor du kan have mange tusinde produkter og varianter uden det sløver din webshop ned. Du kan tilføje titler, meta-beskrivelse i en SEO-venlig administration, og der er fuldt styr på korrekt Google-indeksering med redirects og canonical tags, så du får de bedste placeringer i søgemaskinen.

Dine ordrer administreres i en simpel oversigt, hvor du hele tiden har fuld status og historik på ordren, så du ved, hvor langt den er kommet i forløbet og kan melde status tilbage til andre i din virksomhed, eksterne partnere eller kunder.

Kunderne har også et medlemsområde (login), hvor de se ordrens status, tidligere ordrer, email-abonnementer og kan ændre deres profiloplysninger.

Der findes en stribe af marketingfunktioner i Magento 2, f.eks. relaterede produkter (”Andre har også købt”) samt opsalgs- og krydssalgsmuligheder. Du kan også integrere til eksterne mersalgsmoduler som f.eks. clerk.io, Addwish eller Raptor. Der er et rigt udvalg af kampagnemuligheder med specialpriser, mængderabatter, rabatkoder og meget mere. Du kan også udvide med salg af gavekort og mange andre marketingfunktioner.

Specialtilpasning af Magento

RadarSofthouse tilbyder unikt design til din webshop, dog kan du også få en temabaseret webshop, hvor vi tilpasser et eksisterende design. Det er dit valg, hvorvidt du foretrækker dit eget unikke look eller hellere vil spare lidt penge ved at anvende et eksisterende design.

Magento har som nævnt ovenfor en lang række standardfunktioner, men udover disse findes der mere end 9.000 plugins, der gør tilpasningsmulighederne næsten uendelige.

Samtidig er Magento webshop godt forberedt til det danske marked og understøtter betaling med alle normale kreditkort og mobilepay via integration til populære betalingsgateways, såsom Epay, Quickpay, Altapay og Paypal.

Sælger du varer til både danske og udenlandske kunder, så er alle momsregler dækket ind og forskellige leveringsmetoder kan anvendes såsom GLS eller Post Danmark.

Check-out kan håndteres via Magentos standardproces eller via f.eks. Onestepcheckout.com´s modul, som sikrer høj konverteringsrate.

Magento understøtter også opsætning af moduler såsom Mailchimp , der gør design og udsendelse af nyhedsbreve enkelt.

Uanset jeres krav vil der næsten med sikkerhed findes et eller flere plugins, der kan understøtte dem. Skulle der være tilfælde, hvor der ikke kan findes et hensigtsmæssigt plugin, vil vi som regel have mulighed for at modificere Magento, så ønskerne alligevel kan realiseres.

Hvorfor vælge RadarSofthouse som Magentopartner ?

   Vi er certificerede Magentoudviklere

   Vi arbejder med Magento hver eneste dag

   Nogle af markedets skarpeste timepriser

   Erfaren og kompetent projektledelse

   SEO og salgsoptimering – i sammenhæng med IT-udvikling

   Samarbejde præget af fairness – ikke millimeterudmåling
Vi er certificerede Magentoudviklere
Vi arbejder med Magento hver eneste dag
Nogle af markedets skarpeste timepriser
Erfaren og kompetent projektledelse
SEO og salgsoptimering – i sammenhæng med IT-udvikling
Samarbejde præget af fairness – ikke millimeterudmåling

Kontakt os på 31 22 37 77 eller på info@radarsofthouse.dk

Udvalgte Magento cases

  • Se case
    NN07
    Se case
    Westpack
    GEDSØ-DAUGSCH

ERP-integrationer til Magento

Ofte bruger danske webshopejere et bagvedliggende ERP- eller bogføringssystem som f.eks. Navision eller e-conomic. RadarSofthouse har stor erfaring i både simple og komplekse integrationer og har faste udviklingspartnere på Navision, der ved, hvordan webservices skal laves til Magento for at begge systemer taler samme sprog.

Læs mere om Magento ERP-integrationer her

Læs mere om ERP-integrationer her