Lej en fuldtidsudvikler

Udvikler I kontinuerligt på jeres webløsning, eller står I overfor et større projekt, vil én eller flere fuldtidsudviklere på lejebasis ofte være billigere end fastansatte medarbejdere eller projektpriser.

Få en fuldtidsudvikler tilknyttet jeres forretning uden høje opstartsomkostninger og risici. Vi står for alt det praktiske, I skal bare tænker over, hvad der skal udvikles.

Rekruttering og oplæring af egne udviklere er dyrt, og med den nuværende efterspørgsel på IT-medarbejdere er der ingen sikkerhed for, at investeringen tjener sig hjem i form af et langt ansættelsesforhold. Udover omkostningen til rekruttering og oplæring koster fastansatte medarbejdere typisk mere end halvanden gange deres egentlige løn, foruden at man som arbejdsgiver naturligvis har en række andre forpligtelser.

I mange sammenhænge giver det derfor bedre mening at leje én eller flere fuldtidsressourcer, som kan supplere jeres interne team.

KONTAKT OS

Fordele

Leje af udviklere på fuld tid giver fordele i forhold til økonomi, fleksibilitet og kompetencer.

  • Ingen rekrutterings- og oplæringsomkostninger
  • Ingen investering i hardware og software
  • Ingen øvrige facilitetsomkostninger som f.eks. kontorplads
  • Fleksibilitet ift. teamets størrelse
  • Udvikleren er en del af vores fagfællesskab og kan trække på vores samlede kompetencer
  • ”Two-in-one”: timeantallet, der svarer til en fuldtidsressource, vil typisk være fordelt over to udviklere; på den måde minimerer vi stilstand ved sygdom og lign. – og I får samtidig et bredere kompetencesæt stillet til rådighed
  • Projektledelse inkluderet og om ønsket mulighed for at inddrage vores kompetencer indenfor eCommerce, kommunikation og digital forretningsudvikling

Projekt-
ledelse

Alle vores udviklere er lokaliseret på vores udviklingskontor i Chiang Mai, Thailand. Ved leje af fuldtidsressourcer inkluderer vi derfor altid projektledelse for at sikre optimal kommunikation. Omfang og funktion af projektledelsen aftales ud fra jeres specifikke behov. Måske har I selv tekniske medarbejdere, der taler ”programmørsprog”, så behovet for projektledelse er minimalt – eller måske har I brug for hjælp til specifikationer, projektafvikling osv. Vi tilbyder fuld fleksibilitet og sammensætter pakken efter jeres behov.

Uanset omfanget tilknytter vi altid en dansk projektleder, som arbejder ud fra enten vores kontor i København eller i Chiang Mai.

Pris

Prisen afhænger af, hvilke kompetencer og hvor mange udviklere, I har behov for. Men i de fleste tilfælde ligger priserne i niveauet 40.000 – 60.000 kr./md. inkl. projektledelse.

FÅ ET TILBUD

Kompetencer

Vores udviklere arbejder primært med de store open source-platforme, bl.a. Magento 2, Shopware 6, WooCommerce og WordPress. Derudover udvikler vi i en række frameworks, som typisk anvendes til specialiserede løsninger.

Alle vores medarbejdere mestrer en bred palette af generelle web- og databaseteknologier, og derudover har hver enkelt medarbejder naturligvis sin helt egen kompetenceprofil.

Kontakt os meget gerne, hvis I har ønsker om specifikke kompetencer.

Bureausamarbejde

Vi samarbejder med stor fornøjelse med andre bureauer. Vores målsætning er at være en attraktiv samarbejdspartner, der tilbyder kvalitetsløsninger og -services på et konkurrencedygtigt prisniveau.

Hvis I har behov for hjælp til et konkret projekt, eller I kan se perspektiver i et mere strategisk samarbejde, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog.

KONTAKT OS

Non-Danish agency?

Our website is in Danish only. Sorry for that – but head to our “About Us”-page where you’ll find the condensed story in English.

We’re happy to work with agencies outside of Denmark. Our aim is to be a value-adding partner offering high-quality solutions and services at a competitive price-level. Feel welcome to contact us!

ABOUT US