Nøgleleverancer

  • Magento 2 webshop
  • B2C multi-store, 2 sprog
  • Clerk Recommendations
  • Klaviyo marketing automation
  • Omfattende produkt- og ordresync mod leverandørsystemer
  • Alsidige betalingsmetoder

Projektbeskrivelse

Ugleunger sælger miljøvenligt baby- og børnetøj af høj kvalitet fra mærkerne Joha og Katvig og adskiller sig fra andre forhandlere ved at have et næsten komplet produktsortiment fra de to populære brands.

Webshoppen startede ud som så mange andre mindre webshops med en række gode standardfunktionaliter, der dækkede de basale behov for kunder og administrator i begyndelsen. Siden er omsætningen og antallet af ordrer dog vokset rigtig meget, og RADARSOFTHOUSE har gennem en årrække videreudviklet den oprindelige Magento 1-baserede webshop med mange nye funktionaliteter og procesoptimeringer. I dag er platformen skiftet til Magento 2, som er mere tidssvarende og gør mange ting lettere.

Et af de væsentligste løsningselementer i webshoppen er integration til leverandøren Johas ERP-system. Det er forudsætning for, at Ugleunger uden meget administration kan tilbyde så stort et produktsortiment, som tilfældet er. Webshoppen omfatter mange andre smarte funktioner og værktøjer som f.eks. Clerk IO og Klaviyo marketing automation. UU har også prioriteret fleksibel betaling, og webshoppen tilbyder både ViaBill og Anyday, som begge giver kunden mulighed for at dele betalinger op i flere rater, samt betaling via børnepenge – foruden naturligvis MobilePay og andre gængse metoder.

Ugleunger er for os et glimrende eksempel på, hvordan en webshop kan tages fra idéstadiet til en blomstrende digital forretning ved at arbejde konsekvent og løbende med forbedringer af kundeoplevelse og processer.

Om Ugleunger

Ugleunger forhandler Danmarks største udvalg af baby- og børnetøj fra Joha, som også ejer branded Katvig, der ligeledes er repræsenteret. Webshoppen blev etableret i 2013 af indehaverne June og Mikael Hansen ud fra en motivation om at skabe en onlinebutik med høj kundeservice og miljøvenligt tøj som omdrejningspunkterne.

www.ugleunger.dk

For os er RadarSofthouse ikke bare en leverandør, men en vigtig partner.
Samarbejdet er præget af gensidig tillid og fælles mål.
Mikael Hansen, indehaver, Ugleunger

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.