Nøgleleverancer

  • Forbedret website-struktur
  • Forbedret begrebsafklaring og strukturering af Ansvarlighedsområdet
  • Tydeliggørelse af Salling Fondenes betydning
  • Design af ny forside med fokus på aktuelle emner

Projektbeskrivelse

For en virksomhed som Salling Group med over 62.000 medarbejdere og 11 mio. ugentlige kunder i bl.a. Bilka, Føtex, og Netto er ”Ansvarlighed” et mange-facetteret område, ikke blot strategisk og praktisk, men også kommunikationsmæssigt.

Som Danmarks største detailkoncern og en af landets største arbejdspladser har Salling Group en berøringsflade med Danmarks befolkning og produktion som få andre virksomheder. Man er derfor stillet overfor spørgsmål om ansvarlighed på en lang række forskellige områder – og har tilsvarende brede muligheder for at påvirke udviklingen i Danmark.

Bæredygtighed, klima, økologi, dyrevelfærd, madspild, håndtering af affald, mærkningsordninger, energi og transport samt ikke mindst socialt ansvar i forhold til at skabe en rummelig og mangfoldig arbejdsplads for medarbejderne er blot nogle af de mange temaer, der falder under overskriften ”Ansvarlighed” i Salling Group.

Briefen til RADARSOFTHOUSE lød på at skabe en ny og lettere forståelig struktur for www.sallinggroup.com baseret på en stærkere afklaring af de forskellige områder og begreber indenfor Ansvarlighed. Samtidig ønskede SG også at styrke deres muligheder for at kommunikere aktuelle emner, og at betydningen af Salling Fondenes ejerskab skulle fremstå tydeligere og med mere relevans, bl.a. i form af en ny forside.

Arbejdet er udført i tæt samarbejde med Blue Business A/S og Salling Groups PR- og Kommunikationsafdeling, som også er ansvarlig for koncernens CSR-strategi.

Om Salling Group

Knap 62.000 medarbejdere, herunder 44.000 i Danmark. Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads. Butikker, webshops, kaffebarer, restauranter og en række unikke og velkendte brands. Fordelt på tre lande. Alt sammen for at gøre hverdagen bedre.

www.sallinggroup.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.