Nøgleleverancer

  • WordPress-site
  • Mulighed for donationer og afsendelse af eCards
  • Tilpasset ordreflow med valgfri donationsstørrelse
  • Kunde-backend med adgang til marketingmateriale
  • Konti med forskellige adgangsniveauer

Projektbeskrivelse

Red Barnets erhvervsafdeling samarbejder med danske virksomheder om donationer fra erhvervslivet. RADARSOFTHOUSE har leveret en løsning, der giver virksomheder, der har doneret til Red Barnet mulighed for bl.a. at hente en række marketingmaterialer og afsende postkort.

Løsningen er udformet som et WordPress-website, hvor virksomhederne kan vælge mellem forskellige pakker som, afhængig af donationens størrelse, giver mulighed for at downloade og gøre brug af forskellige materialer. Efter valg af donation på siden modtager virksomheden automatisk login-data med adgang til deres individuelle underside og alt indhold.

Blandt materialerne er email-signaturer, bannere, videoer og ikke mindst muligheden for at sende digitale postkort til medarbejdere, kunder og leverandører, indeholdende Red Barnets logo og motiver. Postkortmodulet giver mulighed for at vælge blandt forskellige e-postkort, skrive og sende til et ubegrænset antal modtagere, herunder benytte postkortløsningen som et element i donationsvirksomhedens brandingstrategi.

Om Red Barnet

Red Barnet er en af Danmarks største velgørenhedsorganisationer og en del af den globale organisation Save the Children, som arbejder i over 120 lande. En meget stor del af organisationens indtægter kommer fra donationer.

www.redbarnet.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.