Nøgleleverancer

  • Magento 2 webshop
  • B2C multi-store, 6 sprog
  • Responsive design
  • MS Dynamics NAV-integration
  • Clerk Recommendations

Projektbeskrivelse

Da vi i 2014 mødte NN07 havde de allerede stor succes med retailsalg i egne butikker og via forhandlere. Tiden var dog inde til at få etableret en eCommerce-forretning. Derfor skabte NN07 i samarbejde med RADARSOFTHOUSE sin egen unikke onlineshop baseret på Magento-platformen, som har formået at følge med tiden og den voksende forretning.

NN07’s konsekvente fokus på design, kvalitet, funktionalitet og story-telling gennemsyrer både deres produkter og brand-identitet. En meget væsentlig del af opgaven var derfor at skabe et digitalt univers baseret på samme værdier og visuelle udtryk.

At realisere det ambitiøse designniveau i en digital løsning har krævet en stor indsats. Programmørerne, der har udviklet og vedligeholder shoppen, har måttet finde en måde at forene de høje designkrav med ønsket om hastighed og funktionalitet, især på mobilen. Webshoppen er naturligvis responsiv og tilpasser sig enheder og skærmopløsninger for at give en optimal oplevelse for alle brugere, og i NN07’s designunivers har det givet anledning til mange specielle tilpasninger.

Vækst i antallet af produkter, kunder og ordrer kan medføre et stort manuelt arbejde, hvis ikke administrative processer automatiseres. For at imødegå dette synkroniseres alle produkter, priser, ordrer og mere med NN07’s Navision ERP-system og videre til lageret og fragtmændene.

Spørger I os, er resultatet blevet en af Danmarks mest gennemførte og vellykkede webshops. NN07 har formået at udvide brandet til det digitale domæne på fornem vis. I samarbejde med RADARSOFTHOUSE er det lykkedes at skabe en webshop, der er både funktionel, teknisk velfunderet, administrativt procesoptimeret og som samtidig udtrykker NN07’s mission om at skabe “the originals of tomorrow”.

Om NN07

NN07 er et dansk livsstilsbrand, der specialiserer sig i høj kvalitet, originalt design og funktionelt casual herretøj. Virksomheden blev grundlagt i 2007 i København og har oplevet hurtig vækst i både Danmark og internationalt. NN07’s produkter forhandles via www.nn07.com, egne konceptbutikker i Danmark og flere europæiske lande samt via eksterne forhandlere

www.nn07.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.