Nøgleleverancer

  • Website, webshop, 6 subsites og bookingplatform
  • Baseret på WordPress + WooCommerce
  • UX og design
  • Komplet administration af bl.a. hold, arrangementer og turneringer
  • Avanceret business logic og rabathåndtering
  • Brugerprofiler for elever, instruktører og admins
  • Custombyggede, automatiserede email-flows og action-triggers

Projektbeskrivelse

Www.letsdance.tv spænder over website, webshop, bookingplatform og 6 tilknyttede subsites, som varetager bl.a. kommunikation om og tilmelding til turneringer, instruktøruddannelse, events og lokaleleje.

Løsningen danner basis for en stor del af Let’s Dance’ forretningsadministration og er baseret på WordPress og WooCommerce med omfattende custom-udvikling. Platformen håndterer bl.a. oprettelse af brugere, hold, prøvetimer, ventelister, arrangementer og kurser samt bookingsystemet, der giver elever og forældre mulighed for at foretage tilmeldinger og betaling. Hovedsitet indeholder derudover en webshop med salg af bl.a. tøj og merchandise.

Systemet er bygget op om brugerprofiler for elever, forældre, instruktører og administratorer og indeholder en stor mængde forretningslogik samt dynamiske pris- og rabatregler. En anden væsentlig del af systemet er den automatiserede håndtering af åbning/lukning af hold, ventelister og prøvetimer baseret på til- og frameldinger – samt de tilhørende emailflows, der adviserer elever og instruktører om tilmeldinger, kommende timer m.m.

Vores ambition for designet af Letsdance.tv har været at kombinere et moderne look med klassiske elementer og ikke mindst at forsøge at indfange den unikke kombination af professionalisme og varme, humør og energi, der kendetegner Let’s Dance.

Om Let’s Dance

Let’s Dance er en af Danmarks største danseskoler med næsten 200 dansehold og lokationer i Risskov, Viby og Randers. Foruden danseskolen står Let’s Dance bag en lang række arrangementer og danseturneringer som f.eks. Kaufmann Cup, DM Showdance og Danmark Danser.

www.letsdance.tv

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.