Nøgleleverancer

  • WordPress-website m. globale og lokaler versioner
  • UX og design
  • Modulært og brugervenligt opbygget CMS
  • Lynhurtigt website med høj SEO-score
  • HubSpot-integration

Projektbeskrivelse

Der foregår meget i Dansk Ingeniør Service, kendt som DIS i Danmark og CREADIS internationalt: DIS/CREADIS er en kompetencevirksomhed indenfor projektbyggeri, energiprojekter, industriel produktion og effektivisering samt Life Science.

DIS/CREADIS ønskede en multisproglig onlinetilstedeværelse med et website, der kan repræsentere dem som en global virksomhed, men samtidig med mulighed for lokalt indhold. Endvidere ønskede DIS/CREADIS et design, der understøtter deres position som en kompetence- og erfaringstung virksomhed, men gerne udført via andre virkemidler end det sædvanligvis ses for “tunge” virksomheder. Endelig havde DIS/CREADIS som et ufravigeligt krav, at løsningen skulle være betydeligt lettere for dem selv at arbejde med end deres gamle website, bl.a. fordi mange medarbejdere i forskellige lande arbejder med sitets indhold.

Ydermere var der brug for et website, der øger konverteringsgraden, både ift. nye kunder og ift. jobkandidater. Websitet er derfor i høj grad orienteret omkring at skabe engagement i form af tilmelding til kurser, gå-hjem-møder, nyhedsbreve samt om direkte, relevante kontaktmuligheder og gennemgående anvendelse af cases ifm. kommunikation af serviceområder.

Websitet er omfattende både med hensyn til antallet af sider og backend-funktionalitet. Websitet er baseret på WordPress og udført med en modulær opbygning i backend, så administratorerne selv kan opbygge nye sider eller ændre layout på eksisterende med stor fleksibilitet. CMS´et er visuelt, så det er nemt at identificere hver sektion og ændre indhold eller indsætte nye moduler.

Opgaven er løst i samarbejde med Blue Business A/S, som bl.a. har varetaget udformning af value propositions, opsætning af HubSpot samt tilhørende kampagneimplementering.

Om DIS/CREADIS

Creadis er en dansk virksomhed, der tilbyder professionel rådgivning og løsninger inden for bygningsteknik og energieffektivitet. De har erfaring med både offentlige og private projekter og arbejder med alt fra planlægning og projektering til byggeledelse og drift. Creadis har en bred vifte af kompetencer og fokuserer på bæredygtige og innovative løsninger for at hjælpe kunder med at nå deres mål.

www.creadis.com

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.