Nøgleleverancer

  • Magento 2 webshop
  • B2C og B2B
  • Integration til Plytix PIM-system
  • Integration Uniconta samt Lagersystem
  • Kundekonti m. flere brugerniveauer
  • Bonusklub med fordele
  • Kundespecifikke produkter, priser og rabatter

Projektbeskrivelse

I samarbejde med RADARSOFTHOUSE lancerede B Company i 2020 ny webshop baseret på Magento 2 som en del af et øget fokus på eCommerce. Formålet var at nå ud til flere kunder, forbedre brugervenligheden og at forenkle en række interne processer.

Webshoppen har i dag et væld af nyttige funktioner for kunderne. f.eks. kundespecifikke priser for B2B-kunder, mulighed for mængderabatter, mulighed for indkøb af hele paller, multiple favoritlister, der kan gemmes og hvorfra produkter let kan tilføjes kurven senere, forskellige betalings- og fragtmuligheder afhængig af kundegruppe og produkttype samt bonusklub.

Webshoppens produkter indlæses fra PIM-systemet Plytix inkl. mange forskellige attributter, prisplaner og meget mere. På den måde er produkterne allerede ”beriget” med meget indhold og kan yderligere beriges i Magento derefter. Ordrehåndteringen er yderst automatiseret, så arbejdsgangene i B Company er så effektive som muligt. Ordrer sendes til økonomisystem og videre til lagerstyringssystemet Lagersystem.dk, hvorefter ordrer plukkes og afsendes til kunderne. Al kommunikation med kunderne såsom ordrebekræftelser, fakturaer samt leveringsinformation udsendes fra Magento via eksterne kommandoer fra lagerstyringssystemet.

B Companys webshop matcher i kraft af sine mange nyttige funktioner fuldt ud væsentligt større eCommerce-sites, og samtidig er interne processer blevet optimeret markant, så den omsætningsforøgelse B Company har oplevet ikke har medført meget ekstra administration eller manuel håndtering.

Om B Company

B Company er totalleverandør indenfor rengøring, vinduespudsning & forbrugsartikler til B2C og B2B med salg via fysisk butik, webshop og sælgere.  B Company tilbyder et bredt udvalg af bl.a. bæredygtig emballage, rengøringsmidler samt papir og dispensere. B Company blev stiftet i 2009 af Jess Bluhme – deraf firmanavnet ”B” Company – og i 2011 blev Jess’ søster Tanja Bluhme medejer.

www.bcompany.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og modtag nyheder om e-handel og gode råd og tips fra bloggen.