SPECIALUDVIKLING

Arkitekttegnede IT-løsninger til netop jeres formål

De velkendte CMS’er og webshopplatforme er effektive genveje i mange sammenhænge, men andre gange er specialudviklede løsninger at foretrække.

Behovsafdækning

Specialudvikling dækker over både løsninger, der er designet og udviklet fra et blankt stykke papir og større tilpasninger af standardsystemers virkemåde. Der kan i begge tilfælde være tale om f.eks. software med specielle formål, særlig funktionalitet, løsningsspecifikke API’er eller database-designs.

Har I sådanne behov, tager vi meget gerne en snak med jer om, hvordan en løsning bedst realiseres. Det er vigtigt at starte med behov og krav fremfor at låse sig fast på bestemte tekniske eller platformsmæssige valg. Det handler i første omgang om at forstå de forretningsmæssige, procesmæssige og funktionelle behov. Derfra kan det vurderes, om løsningen bedst realiseres på en standardplatform eller med en specialløsning – eller noget midt i mellem.

Teknologivalg

Når der er styr på kravene, skal det besluttes, hvilke teknologier løsningen skal baseres på. Valget af teknologi er i mange tilfælde ikke afgørende, da de fleste løsninger kan realiseres på forskellige teknologier, men ofte arbejder vi med Ubuntu, Apache, Nginx, MySQL, MSSQL, PHP (Yii), JSON, XML, HTML, CSS, Bootstrap, Node, Angular, React.

Hostingløsninger og serverkonfigurering

Alle løsninger skal hostes. Det kan være internt i jeres virksomhed, men i langt de fleste tilfælde vil der være tale om en service, I køber hos en ekstern udbyder. Drejer det sig om en simpel hjemmeside handler hosting mest om at få uploadet sit website til et webhotel og få opsat korrekt DNS-pegning. Men ifm. f.eks. større webshops eller applikationer, der skal kunne tilgås via nettet, kan det være en kompleks opgave at vælge, opsætte og vedlige en hostingløsning, der fungerer optimalt mht. performance og økonomi. Ofte er der tale om cloud-løsninger som f.eks. Amazon Web Services eller Google Cloud, som giver fremragende skalérbarhed og mange optimeringsmuligheder, men som samtidig stiller krav om væsentlig teknisk kompetence i forhold til både opsætning og drift. Vi hjælper jer med at finde og opsætte den rette løsning og med efterfølgende tilpasning. 

Nogle af vores cases

Udover mange kundetilpassede Magento-løsninger arbejder vi i RadarSofthouse bl.a. med specialudvikling ifm. backend- og API til spil, rapporterings- og datavisualiseringsløsninger, kampagnestyringsværktøjer, betalingsløsninger og 3D-animation. Vi arbejder med specialløsninger for bl.a. Cubenizer, Cofoco, cph3D, Grid Optimizer og Rainsford Hunting.

Kontakt os på for en uforpligtende snak om jeres behov