Reepay betalingsløsninger

Opret og administrer jeres abonnementsprodukter med markedets smarteste løsning. Eller kom let og gnidningsfrit i gang med både betalingsgateway og indløsningsaftale til almindelige webshopbetalinger. Reepays betalingsløsninger forener en lang featureliste med fleksibilitet, overblik og brugervenlighed.

Online-betalinger


  • Kom i gang med onlinebetalinger på kun tre dage
  • Alle de mest populære betalingsmetoder
  • Betalingsgateway og indløsning i samlet aftale
  • Gratis integrationsmoduler til Magento og WordPress
  • Konkurrencedygtige priser

Abonnementshåndtering


  • Opret og administrér let abonnementsprodukter
  • Masser af features for høj fleksibilitet
  • Komplet, automatiseret email-kommunikation
  • Selvbetjeningsværktøjer for jeres abonnenter
  • Overblik over jeres abonnementsforretning

VI HJÆPER JER I GANG

Som integrationspartner kender vi Reepays løsninger rigtig godt. Vi er klar til at hjælpe jer igang med både abonnementsløsninger og betalingsmodul

DOWNLOAD MAGENTO-MODUL

Hent vores gratis Reepay betalingsmodul til Magento 1 eller 2 og kom let i gang med onlinebetaling.


Funktionalitetsrig og fleksibel abonnementshåndtering

Reepay tilbyder en af markedets smarteste løsninger til håndtering af abonnementsprodukter. Samtidig får I muligheden for at tilbyde Dankort-betalinger, hvilket typisk ikke er muligt ifm. de udenlandske alternativer. At prisen i de fleste tilfælde også er lavere end alternativerne, hører vi sjældent nogen klage over.

I opretter jeres abonnementer og de tilhørende regler for fakturering i et overskueligt interface, der bl.a. giver mulighed for at vælge ml. en række måder at starte et nyt abonnement op på, valgfri tilføjelse ”free trial period”, pålægning af rabatter, op- og nedgradering, hvis I tilbyder flere produktvarianter – og en række andre funktionaliteter, der understreger, at Reepays abonnementshåndtering er udviklet med stor indsigt i, hvordan en abonnementsbaseret forretning fungerer i praksis. Systemet kommer tillige som standard med et komplet, automatiseret email-flow med foruddefineret indhold, som I kan bruge som det er eller tilpasse efter jeres ønsker. Læs mere om Reepays abonnementshåndtering her.

betalingsgateway og indløsning i Én pakke

Med Reepay behøver du kun henvende dig et sted for at komme i gang med online-betalinger, da både betalingsgateway og indløsningsaftale tilbydes til konkurrencedygtige priser. Men der er naturligvis fuld fleksibilitet ift. valg af indløser. Reepay understøtter bl.a. disse indløsere:

Magento-integration

Reepay spiller glimrende sammen med Magento. Har I kun almindelige enkeltbetalinger i jeres webshop, kan I komme nemt i gang vha. et af integrationsmodulerne til Magento 1 og 2, som vi har udviklet i samarbejde med Reepay. Modulet understøtter alle betalingsmetoder, Reepay tilbyder, f.eks. Dankort, kreditkort, MobilePay, ApplePay og ViaBill. Efter installation kan I vælge, hvilke betalingsmetoder, jeres kunder skal kunne anvende, og de vil derefter blive vist i jeres Magento-checkout – eller OneStepCheckout, hvis I anvender dét. Vi tilbyder naturligvis også at hjælpe med installationen.

Abonnementsløsninger baseret på Reepay kan også integreres i Magento. Integrationen kan have varierende omfang alt efter jeres ønsker. F.eks. kan man vælge i vid udstrækning at gøre brug af Reepays hostede selvbetjeningssider og mail-templates i en løsning, hvor Magento primært bruges til at fremvise og sælge produktet – eller man kan lave en mere omfattende integration, hvor selvbetjeningsfunktioner som f.eks. ændringer af abonnementet, opdatering af kreditkortinformation, tilgang til fakturaer m.m. gøres tilgængelig direkte i jeres Magento-shop. Kontakt os, så vi sammen kan afdække jeres behov.