Persondata - og cookiepolitik

Ved anvendelse af www.radarsofthouse.dk indsamles brugerdata på

1. Ved anvendelse af kontaktform
2. Via cookies til sporing af brugeradfærd

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke data vi lagrer og hvordan vi behandler dem.

1. Anvendelse af kontaktform

Indsamlede datatyper:

Ved anvendelse af kontaktformen afgives flg. personinformationer:

  • Navn
  • Email-adresse
  • Telefonnummer

Formål:

Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er alene at kunne besvare brugerens henvendelser. Data vil ikke blive anvendt til andre formål eller videregivet til tredjepart.

Sletning af persondata:

Med mindre der er grund til at lagre data længere, slettes brugerhenvendelser efter 6 mdr. Som gyldig grund til at lagre brugerhenvendelser/brugerdata længere end 6 mdr. betragtes bl.a. igangværende dialog og/eller at henvendelsen indeholder informationer, der er relevante for løsningen af en igangværende eller kommende opgave.

Ønskes persondata slettet før 6 måneder, kan dette ske ved henvendelse til RadarSofthouse på info@radarsofthouse.dk

Overførsel og opbevaring af data:

Overførsel af data til hjemmesidens server sker via HTTPS, dvs. via en krypteret forbindelse baseret på SSL-certifikat. Data opbevares i hjemmesidens database, som hostes hos Powerhosting ApS, Dalgasgade 11, 7400 Herning.

Brud på persondatasikkerhed:

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden vil RadarSofthouse anmelde dette til Datatilsynet inden for 72 timer fra konstateret kompromittering, såfremt det skønnes nødvendigt efter Databeskyttelsesforordningens artikel 33.

2. Cookie-politik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre vores website og analysere brugernes anvendelse af det. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt eller at der er indhold, du ikke kan får adgang til.

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • __zlcid - Denne cookie bruges til at identificere en enhed på tværs af besøg og også på tværs af en enkelt chatsession.
  • __zlcmid -Denne cookie gemmer brugerens maskine-id til chatten.
  • __zlcstore - [Lokal opbevaring]. Denne cookie gemmer de besøgendes kontoindstillinger lokalt
  • zte2095 - Denne cookie bruges til at identificere det domæne / underdomæne, som chatten befinder sig på
  • __cfduid - Cookien bruges af cdn-tjenester som CloudFare til at identificere individuelle klienter bag en delt IP-adresse og ændre sikkerhedsindstillinger pr. klient. Det svarer ikke til noget bruger-id i webapplikationen og gemmer ikke personligt identificerbare oplysninger.
  • __cfruid - Denne cookie bruges af Cloudflare. Cookieen bruges til load balancer og til at identificere betroet webtrafik.
  • AWSALBCORS - Denne cookie bruges til load balancer tjenester fra Amazon for at optimere brugeroplevelsen. Amazon har opdateret ALB og CLB, så kunderne kan fortsætte med at bruge CORS-anmodningen med stickness.
  • bcookie - Denne cookie bruges af LinkedIn. Formålet med cookien er at aktivere LinkedIn-funktioner på siden.
  • lidc - Denne cookie bruges af LinkedIn og bruges til routing.
  • UserMatchHistory - Denne cookie bruges af Linkedin til at spore besøgende på flere websteder for at præsentere relevant annoncebaseret indhold.
  • __hssc - Denne cookie holder styr på sessioner. Dette bruges til at bestemme, om HubSpot skal øge sessionsnummeret og tidsstemplerne i __hstc-cookien. Det indeholder domænet, viewCount (inkrementerer hver sidevisning i en session) og tidsstart for sessionens start.
  • __hssrc - Hver gang HubSpot ændrer session-cookien, indstilles denne cookie også til at afgøre, om den besøgende har genstartet sin browser. Hvis denne cookie ikke findes, når HubSpot administrerer cookies, betragtes den som en ny session. Den indeholder værdien "1", når den er til stede. Den udløber i slutningen af ​​sessionen.
  • __hstc - Cookien til sporing af besøgende. Det indeholder domænet, utk, indledende tidsstempel (første besøg), sidste tidsstempel (sidste besøg), aktuelle tidsstempel (dette besøg) og sessionsnummer (forøgelser for hver efterfølgende session).
  • hubspotutk - Denne cookie holder styr på en besøgendes identitet. Det sendes til HubSpot ved indsendelse af formular og bruges ved reducering af dupletter af kontakter. Den indeholder en uigennemsigtig GUID, der repræsenterer den nuværende besøgende.
  • _ga - Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger webstedet.
  • _gat - Brugt af Google Analytics til at begrænse anmodningshastigheden
  • _gid - Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger webstedet.
  • -gat_gtag_UA_43790_203_1 – Google Analytics til måling af anvendelse af kontaktform.
  • _ga_C95YT3DZZY - Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger webstedet.
  • AnalyticsSyncHistory - Bruges til at gemme oplysninger om det tidspunkt, hvor en synkronisering med lms_analytics cookien fandt sted for brugere i specifikke lande

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
RadarSofthouse Danmark ApS
Ryesgade 3B
2200 København N
Telefon: 3122 3777
Email: info@radarsofthouse.dk