Persondata - og cookiepolitik

Ved anvendelse af www.radarsofthouse.dk indsamles brugerdata på

1. Ved anvendelse af kontaktform
2. Via cookies til sporing af brugeradfærd

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke data vi lagrer og hvordan vi behandler dem.

1. Anvendelse af kontaktform

Indsamlede datatyper:

Ved anvendelse af kontaktformen afgives flg. personinformationer:

  • Navn
  • Email-adresse
  • Telefonnummer

Formål:

Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er alene at kunne besvare brugerens henvendelser. Data vil ikke blive anvendt til andre formål eller videregivet til tredjepart.

Sletning af persondata:

Med mindre der er grund til at lagre data længere, slettes brugerhenvendelser efter 6 mdr. Som gyldig grund til at lagre brugerhenvendelser/brugerdata længere end 6 mdr. betragtes bl.a. igangværende dialog og/eller at henvendelsen indeholder informationer, der er relevante for løsningen af en igangværende eller kommende opgave.

Ønskes persondata slettet før 6 måneder, kan dette ske ved henvendelse til RadarSofthouse på info@radarsofthouse.dk

Overførsel og opbevaring af data:

Overførsel af data til hjemmesidens server sker via HTTPS, dvs. via en krypteret forbindelse baseret på SSL-certifikat. Data opbevares i hjemmesidens database, som hostes hos Amazon Web Services. For tekniske sikkerhedsspecifikationer henvises til dennes hjemmeside om emnet: https://aws.amazon.com/security

Brud på persondatasikkerhed:

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden vil RadarSofthouse anmelde dette til Datatilsynet inden for 72 timer fra konstateret kompromittering, såfremt det skønnes nødvendigt efter Databeskyttelsesforordningens artikel 33.

2. Cookie-politik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre vores website og analysere brugernes anvendelse af det. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt eller at der er indhold, du ikke kan får adgang til.

Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

  • -ga – Google Analytics til trafikmåling.
  • -gat_gtag_UA_43790_203_1 – Google Analytics til måling af anvendelse af kontaktform.
  • -gid – Google Tag Manager data layer er et JavaScript objekt, der bruges til at sende information fra websitet til Google Tag Manager containeren.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
RadarSofthouse Danmark ApS
Ryesgade 3B
2200 København N
Telefon: 3122 3777
Email: info@radarsofthouse.dk

 

Vores hjemmeside anvender cookies til trafikmåling og indsamling af statistik. Hvis du fortsætter med at bruge siden, accepterer du brugen af cookies til dette formål. Læs mere om vores persondata- og cookiepolitik her.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk