2700 Netavisen

Et godt tilbud til de erhvervsdrivende i Brønshøj/Husum og omegn

Lige nu tilbyder vi 20% rabat på alle webløsninger og grafiske opgaver til Netavisens læsere. Så har du virksomhed i 2700 eller omegn, er nu et godt tidspunkt at udskifte f.eks. den gamle hjemmeside eller webshop. Rabatten gælder på alle opgavetyper og fratrækkes vores i forvejen meget fornuftige priser.

Få et uforpligtende tilbud

  • Ring til os på tlf. 31 22 37 77 eller skriv via formularen nederst på denne side
  • Vi tager en telefonisk snak eller et møde om din opgave
  • Vi udfærdiger et uforpligtende tilbud og evt. en løsningsbeskrivelse - og fratrækker samtidig 20%

Hvorfor vælge RadarSofthouse

Kokken & Jomfruen har været kunde hos RadarSofthouse i lang tid, og vi har aldrig kunne sætte en finger på deres ekspertise. De bidrager med udvikling af vores webshops, websites, mobilsites samt styring af adwords-kampagner på Google.Vi er glade for at bruge RadarSofthouse og videregiver vores bedste anbefalinger.

Jesper Nygaard
IT-Chef

Vi har på Ugleunger.dk arbejdet tæt sammen med Radarsofthouse omkring design, kodning, Adwords og SEO-optimering af vores webshop. Der har igennem hele forløbet været høj kvalitet, leverance til tiden og projektledere som styrer projektet sikkert i mål. Altid kompetent, ærlig og kompromisløs feedback på vores egne ideer – hele tiden med vores forretning og optimering af denne som det primære fokus.

Mikael Hansen
Ejer

Ring eller skriv og hør hvordan vi kan hjælpe med din webløsning

Landemærket 3, 3. sal,
1119 København K, Danmark

+45 3122 3777

info@radarsofthouse.dk